Поїздка до військового шпиталю у Черкаське.

До новорічних свят зібрали посилочку для поранених бійців: капці,
миючі засоби, постільну білизну, тощо…Виявилося, що до шпиталю також їде “Рекламне поле” із концертною програмою. Тож, вирішили об”єднати зусилля.

Розповідь волонтера, що співпрацює з 11 телеканалом- Тамари Мальцевої.
“Напередодні волонтер Віталік Лазурко з другом-вірменином пекли піввечора пиріжки за якимось супертехнологіями – ось ними і пригощали бійців з Вінниці, Київа, Рівного, Донецька, Магдалинівки та інших міст.

А це саме “поле” привезло Діда Мороза, Снігуроньку і ….
величезний-величезний фуршетний стіл їжі … Я б назвала його весільним столом. На столі було – ВСЕ Треба зауважити, що страви були домашнього приготування. Ми допомогли якийсь тітоньці у вишиванці та українських чобітках ( сестра-господиня) прикрасити актовий зал гірляндами та сніжинками, пройшлися по палатах, вручаючи сигарети і пиріжки. Сигаретам народ радів, як діти чарівникам. Привезли “Мальборо”, “Кент” і т. Д. – Куриво гарної якості. Дехто з курців говорив, що не пробував таких дорогих навіть у мирному житті.
Одному бійцеві поклали блок з сигаретами прямо на груди ,за його бажанням, (він лежав під крапельницею, нудьгував, ми його веселили).

Поки ми спілкувалися …. “поле” накрило самобранку …. бійці спустилися в актовий зал …
Журналістка 11 телеканалу Юлія Стасенко заспівала “Червону руту” ….і півтори години тривав концерт. “

Прощатись ніхто не хотів, вирішили зустрітись знову у наступному році.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com