Проти нових тарифів на квартплату сьогодні мітингували біля міськради

 

Комунальні пристрасті не вщухають. Раптове підвищення тарифів на квартплату – шокувало багатьох містян. І ось – люди вийшли під стіни міськради. Головна вимога – повернути старі розцінки . Як все було – бачили наші кореспонденти.

Ранок понеділка. Під вікнами міскради – майже сотня розлючених містян. Усьому виною – космічні ціни за комунальні послуги та квартплату. І про зміни у тарифах людей ніхто навіть не попереджав.

Люди не розуміють – за що повинні платити гігантські суми. Мовляв, жеківці як не працювали – так і не працюють, а ціни на деякі послуги злетіли просто до небес!Не менший гнів у людей визиває и новий пункт у платіжках під яскравою назвою “винагорода управителю”

У міскраді ж запевняють – ніхто людям і не повинен був казати про зміни у тарифах. Мовляв -якщо не подобаються нові цифри у платіжках – створюйте ОСББ .

Варіантів дій у пікетувальників три – сплачувати повну сумму з платіжок, все ж створити ОСББ або оформити субсидії, якщо не зробили це раніше . Проте активісти все одно стоять на своєму та готуются до суду з міськрадою, якій відбудеться двадцять третього березня .

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com