Камерний оркестр імені Гаррі Логвина “Времена Года” представив свою весняну програму

У рамках програми Бориса Філатова “Культурна столиця” камерний оркестр імені Гаррі Логвина “Времена Года” представив свою весняну програму. Публіка почула музику Кореллі, Холста, Генделя і Баха. Не обійшлося без твору- сюрпризу.

Кончерто-гроссо Арканджело Кореллі – що може бути кращим, щоб розпочати весняний концерт.А далі можна послухати Густава Холста.  Він хоча й з двадцятого сторіччя, але цілком відповідає настрою й додає сучасної динаміки. Камерний оркестр ретельно готує кожну програму. Репетиції це складний й дуже захопливий процес. Але їм також передуває шлях пошуків, який художній керівник проходить самостійно.

Диригент вважає сюїту Генріха фон Бібера найбільш наближеною до сучасної музики, з тих творів що звучали в програмі.Австрійський композитор шукав нових звуків в зображенні музичних картинок й іноді вільно жартував. Нам, через майже три сторіччя, це приємно зрозуміти і почути.

Ще в цьому творчому сезоні на афіші камерного оркестру з’явиться літній пейзаж. Але не прискорюйте час, радять нам музиканти. Бо музика – це і є весна.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com