Біг заради кохання – у Дніпрі відбувся забіг до Дня Святого Валентина, який святкуватимуть вже цього четверга. Взяти участь у перегонах могли не тільки пари – а й професійні спортсмени і просто прихильники здорового способу життя.  Найстаршим учасникам змагань було сімдесят років.

Захід вже став у Дніпрі традиційним. Але в цьому році це, скоріш, спортивно-розважальні змагання. Біжать і закохані пари, і батьки з візочками, і професійні спортсмени. Дистанція на 3 кілометри підкорюється Олександру. Чоловік – авіадиспетчер, тому спорт для нього – то найдієвіший спосіб зняти стрес. Температура – нульова, але бігунам – навіть жарко. Кажуть – кохання зігріває! А от ця пара три кілометри долала із дитиною у візочку. Вирішили, кажуть, привчити сина до спорту прямо з пелюшок.  Найбільша увага прикута до ось цих спортсменів. Чарівне подружжя доводить, що в 70 років – життя тільки починається… Організатори переконані – подібні заходи – то прекрасна нагода популяризувати спорт серед дніпрян. Тому обіцяють, що незвичні перегони проводитимуться і надалі.  Вже цієї весни на дніпрян чекають нові забіги у рамках програми мера “Дніпро-спортивна столиця”.

20-го квітня пройде Фінал з дитячої легкої атлетики серед школярів, а 26-го травня наше місто прийматиме четвертий Interpipe Dnipro Half Marathon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com