Три золота, два срібла та чотири бронзи – результат української збірної за три дні Паралімпіади

У медальному заліку вище за українську команду тільки Франція та США . Сьогодні ж спортсмени вибороли три нагороди – по одній кожного ґатунку.

Як і очікувалося – українська паралімпійська збірна потужно стартувала на олімпіаді в Південній Кореї. За вихідні наші спортсмени вибороли шість медалей з яких дві золоті. Сьогодні ж командна скарбничка поповнилася ще трьома нагородами – золотом, сріблом та бронзою.Усі – у лижних перегонах. Кращий результат показав Іван Рептюх на дистанції двадцять кілометрів .

Срібну нагороду наша команда виборола вже у змаганнях серед жінок. Дистанція – п”ятнадцять кілометрів. Оксана Шишкова прибула до фінішу другою. Поперед себе пропустила лише білоруску Світлану Сахненкову. Окрім цієї нагороди на вихідних спортсменка виграла ще й бронзу у біатлоні.

Ще одна наша лижниця – Людмила Ляшенко виграла бронзову нагороду у перегонах стоячи вільним стилем на дистанції у п”ятнадцять кілометрів. Спортсменка подолала дистанцію за п”ятдесят одну хвилину шість цілих та шість десятих секунди.

Завтра ж на наших спортсменів чекають змагання у біатлоні. Боротимуться за медалі як чоловіки так і жінки на дистанціях в дванадцять з половиною та десять кілометрів відповідно.

.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com