У Дніпропетровську на житломасиві Червоний Камінь продовжують труїти тварин

У Дніпропетровську на житломасиві Червоний Камінь продовжують труїти тварин. Люди виявляють трупи собак, котів і навіть птахів. Та знайти винуватців цього поки не вдається. Ситуацію не коментують ані комунальники, ані міліція. Тільки сьогодні у міськраді організували відкритий круглий стіл щодо регулювання чисельності безпритульних тварин у Дніпропетровську. РАзом з тим, власники домашніх улюбленців сумніваються, що знищення тварин припинять.

Два красені – долматинці Кора і Бонса – жили в Андрія чотири роки. Собаки не агресивні, добре ладили із дітьми. Кому заважали — хлопець не розуміє. Тваринам стало зле після прогулянки на вулиці. Кілька днів тому не стало Кори, а згодом зліг і Бонса.

Їх потруїли, переконаний хазяїн. Цю версію підтримує і Наталія Сргеєва. Лікар-ветеринар з двадцятирічним стажем розповідає: тільки за вчора не вдалось врятувати чотирьох собак. В усіх – одні й ті самі симптоми.

Місцеві жителі гніваються, оскільки відповідні інстанції відмовляються коментувати ситуацію. Люди розповідають, що все почалось у березні поточного року — біля будинків, школи, ЖЕКів стали знаходити трупи котів, собак і навіть птахів. Останнього разу, скаржаться жителі, одночасно померли 10 стерилізованих громадськими активістами собак!

Довести, що йдеться саме про отруєння, жителі не можуть, розтин – дороге задоволення. Та й наступного дня тіла мертвих тварин зникають.

Міські чиновники на сьогоднішньому засіданні визнали, що вирішити проблему в короткі терміни неможливо – як і віднайти необхідні кошти.

А поки чиновники проводять наради, жителі Дніпропетровська побоюються вигулювати собак. Оскільки невідомо, де ще невідомі люди розкидають отруту

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com