У Дніпропетровську триває капітальний ремонт Набережної Заводська

Цю дорогу не відновлювали з моменту будівництва у 74-му. Майже двадцять років тому провели латковий ремонт. Наразі заплановане переукладення асфальтного полотна по усій вулиці. Закінчити його планують до п’ятнадцятого жовтня. Разом із дорожніми роботами триває благоустрій об’єкта.

Капітальний ремонт Набережної Заводська проводиться у два етапи. Спочатку переукладуть дорогу на ділянці від Старого мосту до Кайдацького. Друга черга – оновлення продовжиться до житломасиву Парус. На перших семи кілометрах роботи вже дійшли до укладання верхнього шару. Вцілому дорогу укатують тричі. З урахуванням того, що по ній йде інтенсивний рух великовантажного транспорту.

Загальна вартість робіт на першому етапі – дев’яносто п’ять мільйонів гривень. Роботи другого – розпочалися з благоУстрою розподільчої полоси поблизу Молодіжного парку. Також в рамках оновлення вулиці замінять бордюри, злИвові колектори та полагодять освітлення. У ході виїзної наради обласні та міські можновладці відвідали будівництво правобережних з’їздів з Кайдацького мосту. Роботи йдуть за графіком, наразі виконано тридцять вісім відсотків запланованого на цей рік. Окрім того, що магістраль покликана вирішити транспортні проблеми обласного центру, її зведення позитивно впливає на економіку регіону. Нагадаємо: в рамках цьогорічного плану полагодження доріг у Дніпропетровську нещодавно закінчили поточний ремонт ділянки вулиці Артема та вже відкрили кредитну лінію для масштабної реконструкції проспекту Кірова.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com