Майже дев’ять тисяч першокласників Дніпропетровська пішли 1 вересня до школи.

Перший дзвоник пролунає о восьмій ранку. До Дня знань наші журналісти підготували матеріал, в якому намагались з’ясувати – скільки коштувало дніпропетровській родині зібрати дитину в перший клас?
Першокласниця Люда Петрусь зі своїм новеньким рюкзаком не розлучається. Зошити з принцесами, колекція ручек та олівців – все дуже красиве й якісне. Підручники – чи не єдине, за що її батькам не довелося платити – їх надали в школі.
В шафі першокласниці два комплекти форми, блузки, гольфіки. Шкільним обновкам Людмилка радіє. Мама першокласниці поставила собі за мету – знайти одяг
вітчизнянного виробника. І неодмінно з натуральної тканини.Загалом одяг до школи коштував близько двох тисяч гривень. А ще взуття. На перший час – мінімум 3 пари. Заради вдалого навчального старту доньки, Григорій та Олена готові витрачати не лише гроші. Вони ще не в бАтьківському комітеті, але вже готують прикраси до першого дзвоника. До витрат на канцелярію та одяг глава родини ставиться філософські – ці речі дитині так чи інакше знадобляться. Але клас, в який йде Люда, навчатиметься за експерементальною програмою. Для цього учениці вже придбали компьютер.Шкільні витрати в родині Петрусів сприймають спокійно, кажуть, намагалися робити покупки з задоволенням. І цілком згодні з тим, що перший раз в перший клас виливається в чималу копійку.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com