У п’ятий день Паралімпіади українська збірна виборола бронзу

У п’ятий день паралімпіади українська збірна не залишилась без медалей. Хоча командну скарбничку вдалося поповнити лише однією нагородою. Третє місце вибороли у жіночому спринті. Інші спортсмени дійшли до півфінальних та фінальних заїздів, проте до медального заліку не дісталися.

П’ятий день змагань у корейському містечку Пхенчхані видався доволі важким для наших спортсменів. Більша частина з них вже декілька днів підряд без відпочинку виступають у різних видах спорту. Тому звичайна втома не дає змогу показати максимальні результати. Оксана Шишкова вже і не думала увійти у трійку кращих, проте саме вона принесла чергову нагороду Українській збірній.

А ось Тарас Радь, наймолодший учасник змагань, який ще вчора виборов золото у біатлоні – у лижному спринті показав п’ятий час. Спортсмен виступав на дистанції один кілометр сто метрів та у фіналі поступився більш досвідченим лижникам з США, Канади та Білорусі.

Ще одне п’яте місце зайняла наша бронзова леді – Людмила Ляшенко – на цій паралімпіаді вона вже встигла вибороти три медалі такого ґатунку. Сьогодні ж спортсменка трохи не дотягнула до п’єдесталу у лижних перегонах на півтора кілометра.

Завтра ж на наших спортсменів чекає такий бажаний відпочинок. Проте вже у п’ятницю українські паралімпійці вийдуть на довгі дистанції у біатлоні – п’ятнадцять кілометрів для чоловіків та дванадцять з половиною кілометрів для жінок відповідно. Також за медалі сперечатиметься наш сноубордист Іван Ошаров.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com