До Дня Добровольця у Дніпрі презентували чергову серію фотопроекту “Заради них”

На світлинах закарбували учасників АТО, що пішли на фронт за покликом серця. Знімали чоловіків у мирному житті – на роботі разом з колегами.

Андрій пішов воювати у перші ж дні мобілізації в чотирнадцятому році. Додому повернувся через дев’ять місяців. Зараз, як і до війни, працює слюсарем на металургійному комбінаті. На світлинах він разом з колегами. На відкриття фотовиставки привів свою родину – дружину та синів.

Ще один учасник виставки – Сергій. Воював у п’ятнадцятому-шістнадцятому роках в місті Щастя Луганської області.

Як для атовця, у Сергія досить нетипова професія. Він хореограф та артист балету. Після війни повернувся в ансамбль”Славутич”. В танцювальній залі його і сфотографували для виставки.

Минулого року на першому поверсі облдержадміністрації провели п’ять виставок фотопроекту “Заради них”. Переважно фотографували близьких та рідних атовців. Цьогоріч організатори вирішили дещо змінити ракурс і показати учасників спецоперації у реальному житті та розповісти про їхні професії. Першу експозицію присвятили добровольцям.

Попереду – ще багато цікавих фотовиставок, кажуть в обласній адміністрації. Подробиці поки що зберігають в таємниці. Але вже відомо, що наступну планують презентувати до Дня перемоги.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com