Квітневий дощ влаштував чимало проблем мешканцям багатоповерхівки на житломасиві Покровський. Дах там настільки дірявий, що водою залило чотири поверхи!  Місцеві розповідають: згори ллється вже багато років. Оббили пороги всіх комунальних служб, та результатів – жодних. З року в рік людям обіцяють відремонтувати покрівлю. На ділі ж ремонтників тут не бачили ніколи.

Це відео сьогодні зранку зняла Ксенія – мешканка останнього – дев’ятого – поверху. З люстри справжній водоспад! Нашій знімальній групі жінка показує наслідки. Молода родина тільки-но зробила ремонт, а вже всюди облущені шпалери, волога та пліснява. Місцеві розповідають: все через дірявий дах. Він настільки протікає, що затоплює квартири з дев’ятого до п’ятого поверху. Рятуються ось такими тазиками. Проблема існує багато років, тож люди встигли звернутися всюди – від житлосервісу до мера та навіть президента! Результатів жодних. Тільки порожні обіцянки.До комунальників звернулася і знімальна група. Час для зустрічі з нами вони не знайшли. Надали письмову відповідь. Дійсно, про проблему знають. І вкотре обіцяють її вирішити:

“ДО КІНЦЯ КВІТНЯ ПРОЕКТ НА РЕМОНТ ПОКРІВЛІ БУДЕ ВИКОНАНО. ПІСЛЯ ОТРИМАННЯ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ ТА ПРИ ДОСТАТНЬОМУ ФІНАНСУВАННІ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ, КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ БУДЕ ВИКОНАНО ПРОТЯГОМ ПОТОЧНОГО РОКУ”

Найближчі дні синоптики обіцяють дощі, та й травневі зливи ще попереду. Тож залишається сподіватися, що фінансування буде достатнім і багаторічні страждання на Метробудівській, п’ять

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com