В області за минулу добу виявили 15 нових випадків коронавірусу

В області за минулу добу виявили 15 нових випадків коронавірусу

Захворіли 9 мешканців Дніпра, 4 – Кривого Рогу та по одному Новомосковська і Павлограда. Про епідситуацію у нашій області та в цілому по Україні – дивіться далі. На Дніпропетровщині виявили ще 15 випадків коронавірусної хвороби.
Загалом в області провели майже 28 тис лабораторних ПЛР-тестувань. Та понад 52,5 тис досліджень методом ІФА. Очільник лікарні Мечникова заявив, що лише вчора лабораторний центр закладу підтвердив 30-ть нових випадків коронавірусу.

Станом на 21 липня у Дніпрі офіційно зафіксовано 590 випадків захворювання. 513 людей вже одужали.

За даними Центру громадського здоров’я, в Україні 21 липня зафіксовано 673 нових випадки захворювання на COVID-19. З них 50 – дітей та 35 медичних працівників.

Й сьогодні стала відома доля відомого “плавця зі столичного Гідропарку”. У квітні його затримали, коли він спробував переплисти Дніпро, щоб дістатися спортмайданчика. На чоловіка склали протокол про порушення правил карантину. Санкція передбачала штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Проте Дніпровський суд Києва виправдав плавця. Провадження закрили за відсутністю складу правопорушення.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com