Росія спільно з терористами проводить військові операції

Росіяни в тісній взаємодії з членами незаконних збройних формувань прагнуть одним махом збільшити територію, підконтрольну “ДНР”, в рази, повідомив керівник групи “Інформаційне опір” Дмитро Тимчук . “Введення двох російських батальйонних тактичних груп на територію України, з паралельною” роботою “на Донбасі диверсійно-розвідувальних груп російського спецназу, різко ускладнив ситуацію в зоні АТО”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.

“Анонсування перед цим керівництвом” ДНР “свого” контрнаступу “дає розуміння, що Росія перейшла від безсистемної допомоги боєві кам живою силою і зброєю до проведення спланованим разом з терористами широкомасштабних операцій”, – додав Д.Тимчук.

На його думку, сценарій широкомасштабного російського вторгнення вже запускався в середині липня, коли його перервала катастрофа з “Боїнгом”, а зараз “Путін продовжив реалізацію цього плану”.

“І якщо в районі Новоазовська, при всіх проблемах, ситуація не катастрофічна, то під Амвросіївка (де, до речі, вже обладнано командний пункт російської БТГ) картина складніше .. Враховуючи, що Путін вже не особливо соромлячись, кидає сюди свої війська, повернення втрачаються позицій може обійтися набагато дорожче, ніж їх взяття в перший раз “, – додав керівник групи” Інформаційне опір “.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com