На маршрут до Придніпровська додадуть ще кілька тролейбусів 

Ще більше нового муніципального транспорту. Додати кілька тролейбусів на маршрут до Придніпровська вирішили у мерії. Все, аби покращити інтервал руху. Наразі у цьому напрямку вже курсують 8 машин. Кожна має запас автономного ходу до 15 кілометрів. Й, завдяки цьому, може проїхати більшу частину маршруту без контакту з мережею. Детальніше — у наступному сюжеті наших кореспондентів.

Просторий салон, декілька кондиціонерів, пічок та ще й функція заниженої підлоги на додачу. Це вже не кажучи про кабіну водія, облаштовану за останнім словом техніки. За кермом цього красеня, що курсує між центром міста та Придніпровськом — Олександр. Чоловік запевняє, за тридцять років роботи мав справу з різною технікою, але ця — найзручніша.

Та використовувати ресурс машини на повну поки що не виходить. Адже через карантин до салону можна брати лише четверту частину пасажирів від максимальної можливості тролейбуса.

Курсують тролейбуси навіть у годину пік з інтервалом у 15-20 хвилин. Й банально не можуть забрати усіх охочих пасажирів. Та мешканці Придніпровська згодні й на таке. Адже до цієї осені вони взагалі не мали муніципального транспорту.

Аби все ж покращити інтервал руху, у міськраді вирішили додати декілька тролейбусів на цей маршрут. Вже найближчим часом на лінію вийдуть ще дві машини. Це, запевняють чиновники, зменшить час очікування на 3-4 хвилини.

Для більш ефективної роботи маршруту у кінцевій зупинці тролейбусів облаштували диспетчерську. Тут водії зможуть перепочити під час обідньої перерви.

В середньому дорога з Придніпровська до центру міста на нових тролейбусах займає трохи більш як 40 хвилин. За півтора місяця, що існує маршрут, його послугами вже скористалися приблизно 50 тисяч містян.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com