За минулий тиждень поліцейські склали майже 2000 протоколів

Розбої, чисельні аварії, пожежі та спроби самогубства! Рятувальники та правоохоронці підбили підсумки роботи за минулий тиждень. Зокрема на дорогах міста сталося близько 100 аварій й виявили майже 200 нетверезих водіїв. Особливо відзначилась 30-річна дніпрянка, яка не лише порушила ПДР, а ще й погрожувала патрульній! Також за святковий тиждень в області сталося 70 загорянь. Про все це — далі.

За минулий тиждень поліцейські опрацювали майже 2000 протоколів. Серед поширених порушень — крадіжки, розбої та ДТП. На дорогах Дніпра сталося 73 аварій. Але обійшлося без моторошних автотрощ. Хіба що відзначилась 30-річна власниця іномарки. Автомобіль BMW патрульні зупинили на центральному проспекті за порушення ПДР. Однак жінка-водій не погодилася з діями й повелася агресивно. Врешті — жбурнула пляшку в поліцейську.

Слідчі склали на порушницю протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння. Ще їй загрожує відповідальність за умисне заподіяння ушкоджень працівниці правоохоронних органів. Також поліцейським вдалось затримати групу зловмисників. Шостого січня на Європейській площі троє невідомих жорстоко побили чоловіка. Після чого сіли в автівку та зникли з місця події. Причина конфлікту — невідома.

Чоловіка у тяжкому стані доправили в лікарню, обставини подій встановлюють слідчі. Не сиділи без діла і в ДСНС. Минулого тижня рятувальники виїжджали на місце надзвичайних подій 181 раз. Загасили 69 пожеж, на щастя, все минулось без загиблих. Втім рятувати життя таки довелось. Один із таких випадків стався у Кривому Розі. 30-річний місцевий житель хотів вчинити самогубство стрибнувши з моста.

Також напередодні всенаціонального локдауну рятувальники роз’їжджали населеними пунктами та нагадували громадянам про безпеку під час пандемії.

У мерії Дніпра ж запевняють, святковий тиждень минув без надзвичайних подій. Всі служби працювали у штатному режимі, виклики мешканців міста оперативно опрацьовували.

Важко довелося попрацювати перевізникам сміття. За період новорічних свят у Дніпрі комунальники вивезли понад 100 тонн відходів, а за різдвяні —80.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com