Кавою, шоколадом та джазом зустрічали сьогодні львів’яни дніпропетровців на Європейській площі. Протягом двох днів там проходитимуть “Дні Львова”. Західні гості розповідатимуть про свої традиції та запрошуватимуть місцевих жителів приїхати до них, щоб на власні очі побачити красу та гостинність міста Лева.

Учасників заходу зі Львова виявилось не так багато. Втім, дніпропетровці зустрічали нечисленних гостЕй щирими посмішками. І намагались спробувати все, що їм пропонували. Львівською кавою пахло скрізь на Європейській площі. Продавець Володимир впевнений: цей напій один з найкращих у світі. Гарячий львівський шоколад зібрав найбільшу кількість городян. У нього за смаком добавляли різні горіхи. Любителі ласощів про Львів та його красу знають добре.

Хто не мав часу стояти у черзі – отримував на пробу солодке шоколадне серце.

Музичний супровід заходу був від Львівського джазового колективу. Крім програми на Європейській площі, гості провели лекції з дніпропетровськими студентами. Вони хочуть якомога більше розповісти про своє місто в різних куточках країни та запросити всіх бажаючих відвідати Львів.

Львів’яни приїхали не з порожніми руками. Подарували Дніпропетровську символ свого міста – лева.

У відповідь Дніпропетровськ також має намір зробити свою презентацію у Львові.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com