Сорок років творчої діяльності без жодної персональної виставки. Дніпропетровська художниця Тетяна Юшкова тільки зараз погодилася провести експозицію своїх робіт. Перша її виставка містить більше ста творів у різних техніках, але головна увага приділена графіці. У чорно-білих кольорах Тетяна переважно зображає квіти та рослини.

Ще будучи студенткою Тетяна Юшкова оволоділа багатьма мистецькими техніками. Малювала, створювала вітражі та гобелени. Але останнім часом знайшла себе у графіці. Ця техніка не терпить помилОк. Від художника потрібна чіткість, акуратність та усидливість. Олівець, гелева ручка або перо – все, чим може скористатись митець, аби передати творчий задум.

Чоловік Тетяни також художник. Але, на відміну від дружини, у Станіслава Юшкова вже двадцять персональних виставок. Картини Тетяни вважає особливими. Адже вона поєднала дві, на перший погляд, несумісні речі – флористику та графіку.

Батик – ще одне захоплення Тетяни. На виставці художниця представила декілька своїх робіт.

Яких навичок потребує робота з батиком – художниця розповіла під час творчої зустрічі в Художньому музеї. Присутні могли самостійно створити малюнок на шовку.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com