В Дніпропетровському СІЗО відбувся футбольний матч

Засудженим Дніпропетровського слідчого ізолятора дали змогу зіграти із тренерами дитячих спортивних шкіл. Матч відбувався на території СІЗО, грали чотири на чотири. Там переконані — на засуджених такі заходи впливають позитивно.

Ярославу — 20 років. Майже півтора — він відбуває покарання у СІЗО — працює на кухні. У вільний час грає у футбол — за воротаря. Усього у Дніпропетровському слідчому ізоляторі відбувають покарання близько двох сотень — це ті, яким вже винесено остаточний вирок. Загалом тут залишають вперше засуджених і тільки за злочини, що не пов’язані із наркотиками та вбивствами. Адміністрація заходилася влаштовувати спортивні поєдинки, аби зняти надмірну агресивність ув’язнених. У футбольній команді засуджених — 10 чоловік віком від 20 до 35 років. Їхні суперники — тренери дитячих спортивних шкіл. За арбітра — колишній професійний футболіст. Людям “з волі” нелегко було погодитися йти грати у СІЗО. Втім, переконали себе, що роблять добру справу.

Подібні футбольні зустрічі вже стають традицією. І хоча команді засуджених обіграти спортсменів ще не вдалося, надії не втрачають.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com