Дніпропетровськ знову атакувала негода

В обласному центрі повалило близько тридцяти дерев, пошкоджено будівлі, на кількох ділянках зафіксовано провалля грунту. На щастя, обійшлось без жертв. Управління з питань надзвичайних ситуацій ще вчора розповсюдило попередження про погіршення погодних умов – сильний вітер, дощі із градом.

Повалені дерева та розбиті дахи будинків. Найбільше від буревію дісталося Бабушкінському, Красногвардійському, Жовтневому та Індустріальному районам. Пориви вітру були настільки сильними, що падали стовпи.

Поїздка маршруткою на перехресті бульвара Слави та проспекту Героїв ледь не закінчилась трагедією. Стовп зі світлофором впав на мікроавтобус. На щастя, в салоні пасажирів не було.

Комунальники виправдовуються, бо прибрати усі аварійні дерева не в змозі. Тож людям залишається або наражати себе на небезпеку йдучи повз сухостої, або ж викладати за їхнє спилювання кругленьку суму.

Загалом же в області попадало більше ста дерев, пошкоджено 8 автівок, без світла залишились 15 населених пунктів. Крім того, вночі МНС-никам довелося звільняти із пастки більше двохсот людей по дорозі на Харків.

У синоптиків прогнози принаймні на найближчі дві доби невтішні – дощ, град, сильні пориви вітру. В МНС радять – без особливих потреб на вулицю не виходити.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com