Знову тріумф! В українських біатлоністів на Паралімпіаді шість медалей!

 

Четвертий день змагань – і знову тріумф! Українська паралімпійська збірна на змаганнях у корейському містечку Пхенчхан збагатила свою скарбничку аж шістьма медалями! По дві кожного ґатунку. Усі нагороди – у біатлоні. Після такого успіху українці піднялися на друге місце у загальному заліку.

Українські біатлоністи влаштували справжнє свято для вболівальників. На дистанціях дванадцять з половиною та десять кілометрів наші спортсмени показали дивовижні результати. І це не зважаючи на неприємне посилення вітру. Тарас Радь наймолодший представник нашої команди. Це його перша нагорода – і відразу золото! Він ледве стримує емоції .

Ще одне золото у біатлоні нашій команді принесла Оксана Шишкова, яка ще вчора стала срібною призеркою у лижних перегонах. Не зважаючи на вади зору спортсменка відстрілялася на “нуль” та залишила суперниці далеко позаду.

Два срібла та бронзу принесли нашій збірній біатлоністи Олександр Казік, Іван Рептюх та Юрій Уткін. Олександр з Віталієм змагалися в одному класі на дистанції дванадцять з половиною кілометрів. Найзапекліша боротьба була на фініші – між першим та другим місцем дві секунди різниці! Цікаво, що четверте місце теж за нами – його посів Віталій Лук”яненко.

Чергову бронзу як для себе так і для нашої збірної здобула Людмила Ляшенко. Це вже третя нагорода такого ґатунку для спортсменки та шоста для нашої команди. Цього разу – у біатлоні на дистанції десять кілометрів.

Завтра ж на нашу збірну чекають змагання у лижних гонках. Жінки пройдуть дистанцію у півтори кілометри, а чоловіки окрім цього ще й сперечатимуться за нагороди на трасі довжиною один кілометр сто метрів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com