У Нікополі стартувало голосування за проекти Бюджету участі 2018

У Нікополі стартувало голосування за проекти Бюджету участі 2018. Усі охочі протягом січня подавали пропозиції, які мають зробити місто кращим. Серед них комісія погодила шістдесят чотири. Відтепер нікопольці мають обрати проекти – переможці. На реалізацію кожного з них міська влада виділить по тридцять тисяч гривень.

Нікополець Микола зранку перед роботою не полінився навідатися до міськвиконкому, адже тут – один з 9 пунктів голосування за проекти бюджету участі. Свій вибір зробив одразу.

А це пункт голосування у найвіддаленішому районі Нікополя – Північному селищі. Пенсіонер Валерій Цибулько спочатку ретельно вивчає бланк, і тільки потім заповнює. Він голосує за красу.

Більша частина проектів, як і минулого року, має комунально-господарське забарвлення – розказують у міській раді. Втім є і оригінальні мистецькі проекти. Як от фотозона «закохане серце», фестиваль здорового способу життя «Колофест», музей кіно і фотографій, або навіть розробка під назвою «цілителька душі». Проект передбачає висадження гаю дубків та догляд за ними. Підставних голосів в процедурі обрання проектів можна не боятися – запевняють чиновники. Вся процедура прозора.

Також проголосувати можна електронним шляхом на сайті міської ради. Вибір нікопольці мають зробити до 27 березня.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com