За минулу добу терористи продовжували обстріл позицій силовиків , що беруть участь в антитерористичній операції в Слов’янську , але щоразу отримували адекватну відповідь. 15 травня підрозділи АТО розгорнули ще два блокпости . Як повідомляє прес -служба Міноборони , в 17.40 в Слов’янську терористи обстріляли блокпост у телевежі з озброєння БМД- 2 і стрілецької зброї , використовуючи як прикриття залізничні вагони. Десантники Збройних Сил України відкрили вогонь. У результаті протистояння терористи відступили. Серед військовослужбовців ВДВ втрат немає .

О 17.50 терористи обстріляли блокпост поблизу селища Семенівка . Під час протистояння українські військовослужбовці виявили позицію корректировщика вогню противника. Це бойове зіткнення також сталося без втрат.

О 19.40 під час проведення розвідки місцевості поблизу блокпоста , контрольованого урядовими силами , терористи обстріляли з снайперських гвинтівок розвідувальну групу. У відповідь був відкритий вогонь з озброєння БТР- 4 Національної гвардії України . Серед силовиків втрат немає .

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com