Отримати одразу два дипломи – один з яких європейського зразка

Таку унікальну можливість надає Дніпровська Політехніка разом з литовськими партнерами. Така програма єдина в Європі. Студенти навчаються два роки в Україні, інші два  у Литві. І по закінченню отримують дві спеціальності  економіка та світова політика. Які ще переваги має ця програма  дивіться далі.

“Світова політика та економіка”. Цю програму Дніпровська Політехніка започаткувала три роки тому. Разом з литовськими партнерами. Після вступу студенти перший курс навчаються в Дніпрі. Потім два роки  в Каунаському університеті імені Вітауса Великого. І останній курс знов в Україні.

Андрій із Солонянського району. Вступив на спеціальність “Світова політика та економіка”, зараз навчається на першому курсі. Наступного року вже навчатиметься в Литві. Де, до речі, лекції відбуваються англійською мовою.

Англомовна програма дозволить суттєво підвищити рівень володіння іноземною мовою. До того ж це  можливість спілкування зі студентами з різних країн. Та багатьма викладачами.

І, хоча бюджетні місця цією спеціальністю не передбачені, Каунаський університет має мотивацію для студентів  стипендію, яка майже перекриває вартість навчання. Але за умови гарних оцінок. І вже по закінченню чотирьох курсів, студенти захищають два профільні дипломи.

Крім того, спільна з литовською стороною програма дає можливість проходити практику у державних структурах Євросоюзу, а також брати участь у наукових заходах України та Євросоюзу.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com