Снігопад, сильний вітер та ожеледиця

На Дніпропетровщину насувається негода. Регіональний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження. Синоптики обіцяють морози, сильні пориви вітру та снігопад. Як до різкого похолодання відносяться дніпряни та чи готове місто до надзвичайних погодних умов — з’ясовували журналісти 11-го телеканалу.

Сніг вже почав замітати узбіччя, а дороги вкрились ожеледицею. Південно-західний циклон із Балкан зайшов на територію Дніпропетровщини. Дніпряни ж різку зміну погоди зустрічають по-різному.

На цьому тижні прогнозують значне похолодання, температура вдень до мінус п’яти градусів.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій напоготові рятувальники.

Служба автомобільних доріг також радить водіям завчасно будувати свій маршрут. А у випадку сильного снігопаду перечекати на найближчій стоянці. І обов’язково укомплектувати автомобіль всім необхідним.

Потужний вітер та хуртовина. По всій області вирує негода. Наразі, температура на вулиці плюсова, але вже ночі синоптики прогнозують мороз. Стовпчики термометру впадуть до мінус 10 градусів. А снігові замети сягнуть 15 сантиметрів заввишки.

У свою чергу в міськраді запевняють запевняє, щойно снігопад посилиться  комунальні техніка одразу вийде на боротьбу зі стихією.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com