У поліклініці №5 закінчили ремонт першого поверху

Утеплений фасад та металопластикові вікна і двері. У дніпровській поліклініці номер п’ять закінчили ремонт першого поверху. Його провели вперше з моменту будівництва закладу. Що змінилося та як зараз виглядає поліклініка  бачили наші журналісти.

Холодна, з обшарпаними стінами та старою каналізацією. Саме так ще на початку літа виглядала дніпровська поліклініка №5. Та сьогодні тут закінчили капітальний ремонт першого поверху. Відтепер медзаклад сучасний та зручний. Пацієнтам такі зміни в радість

Яскравий утеплений фасад, автоматичні двері та металопластикові вікна. А ще зручна реєстратура. Такого апгрейду медзаклад не бачив ще з радянських часів. За 40 років існування тут періодично проводили косметичні ремонти, але все марно. Зараз же поліклініка здатна конкурувати з приватними лікарнями — в цьому впевнена сімейна лікарка Альона Олексенко. Каже: тепер медзаклад став не тільки сучасним, але й більш зрозумілим.

“Ці лінії, які розповідають пацієнтам, як пройти куди потрібно. Це їхній час, це їхні нерви. Коли їм потрібно кудись дістатися і не ставити додаткових запитань. Все становиться зрозуміло та доступно.”

А от сучасного ліфту тут чекали найбільше. Він іспанського виробництва та здатен витримувати аж тисячу кілограмів. Одночасно ним можуть користуватися 13 людей. А ще в ньому є місце для інвалідних візків.

Найбільше ремонту потребував ґанок. Адже дістатися медзакладу було практично неможливо.

“Під’їхати неможливо було ні на колясці, ні людям з милицями неможливо було дійти. Сходи весь час ламались, відпадали, кахель руйнувався. Він був дуже слизький. Пандус не відповідав нормам ДБН.”

І хоча перший поверх вже відповідає європейським стандартам, в іншій частині поліклініки — все, як і було. Там ремонт обіцяють зробити вже наступного року.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com