Двох дівчаток, які отримали понад 60% опіків тіла виписали з обласної дитячої лікарні

Вижили після тяжких опіків. Женю, яка постраждала на пожежі, та Надійку, яка впала у ванну з окропом, нарешті виписують додому. Дівчатка потрапили до обласної лікарні на Космічній у надважкому стані. Завдяки титанічним зусиллям медиків та допомозі благодійників, дівчатка повернулись до повноцінного життя. В обласній дитячій лікарні тривають останні приготування. Сьогодні тут виписують Женю та Надійку, яких лікарі буквально витягнули з того світу. У дівчаток було майже 60% опіків тіла.

Ця маленька дзиґа та непосида – чотирирічна Женя. Своєю життєрадісністю та енергією вона підкорила персонал та пацієнтів лікарні. Дивлячись на дівчинку сьогодні, важко уявити, що вона була за крок від смерті.

Маленька Женя постраждала у пожежі. Вогонь спалахнув у будинку її бабусі, яка п’яною спала у кімнаті. З палаючої домівки жінка вибралась неушкодженою, а от обгорілу онуку дивом врятували сусіди. Далі була багатомісячна боротьба лікарів спочатку за життя, а потім – аби дівчинка стала на ноги.

Женя – справжній боєць, кажуть лікарі. Вона відчайдушно боролася за своє майбутнє. Вірили у її порятунок й медики. Їм вдалося майже неможливе – повернути дівчинку до повноцінного життя. Ні на секунду у цьому не сумнівалась і її прабабуся. Жінка постійно була поруч. Зі сльозами на очах пригадує кожен маленький успіх Женєчки.

Справжнім бійцем називають лікарі і маленьку Надійку. Крихітка впала до ванни з окропом, коли мама відволіклась на кілька секунд. До лікарні дівчинку довезли у тяжкому стані, в неї було понад шістдесят відсотків опіків тіла. Пощастило, що більша частина – поверхневі. Декілька екстрених операцій, пересадка шкіри, і найстрашніше – вже позаду.

Батьки ані на хвилинку не випускають свою крихітку з рук. Тепер, кажуть, пильнуватимуть її вдесятеро більше.

За життя дівчаток боролася ціла команда лікарів. Адже від опіків страждає не лише шкіра.

До порятунку дівчат долучились і благодійники, які взяли родини під опіку, і звичайні люди. Допомагали хто чим може.

Родини дякують усім за порятунок свої крихіток. Тепер же на них чекає тривала реабілітація, яка також вимагає терпіння та чималих витрат.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com