У Дніпрі пройшла виставка мисливських собак

Вихідними у Дніпрі провели традиційну виставку мисливських собак. Вона зібрала три сотні учасників з 8-ми областей України. Яку собаку можна назвати ідеальним мисливцем? Критерії оцінювання та секрети підготовки чотирилапих.

Слобожанський проспект, лісопарк. Сотні власників з’їхалися сюди, аби продемонструвати красу та можливості своїх улюбленців. З ними – виступають на п’яти рингах. В кожному – своя група порід: лягаві, лайки, гончі, хорти та норові.

Спочатку – оглядають зуби та шерсть. У помічника мисливця – вона повинна бути рясною, аби захистити у хащах.

Оцінюють й статуру, форму голови та зріст. Далі ж собаки граціозно походжають із господарями по колу. Це здається простим тільки на перший погляд.

Сергій приїхав до Дніпра з Полтавщини із дратхааром.

З ним вже неодноразово ставав призером виставок. До цієї – собаку готував майже 2 тижні. Каже, головний секрет – тримати пса у формі.

Та все ж, зізнається чоловік, їхав не за перемогою.

Цьогоріч виставка зібрала три сотні учасників зі всього півдня та сходу України. Захід присвятили до ювілею: Обласному товариству мисливців та рибалок виповнюється сто років.

Також на виставці проводять бонітування. Собаки отримують екстер’єрну оцінку, племінний клас та дипломи. Які необхідні для реєстрації породистого потомства.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com