Тиждень без  води провели мешканці Ставропольської та Степового тупику

Тиждень без  води провели мешканці Ставропольської та Степового тупику

Тиждень без нормального водопостачання провели мешканці вулиць Ставропольської та Степового тупику. Там ще 16 вересня вода в кранах майже зникла. У чому причина відключення – місцевим не пояснили. У відповідь на їхні обурення – повна тиша. У проблемі розбиралася Софія Куценко.

Максимальний тиск води у будинку Валерія Анатолійовича можна застати лише удень, коли сусіди на роботі. Прийняти душ чи помити посуд тут – справжнє випробування.

З одного боку – вулиця Ставропольська, з іншого – Степовий тупик. Людей тут об’єднує відсутність води у кранах.

Вже майже тиждень мешканці понад десяти будинків позбавленні нормального водопостачання. З їхніх кранів течуть маленькі цівочки. А інколи й того немає.

Перекрили воду на двох вулицях ще 16 вересня – місцеві бачили, як у люку з комунікаціями працювали аварійники. В чому причина відключення постачання та коли його відновлять – людям не пояснили. Неодноразові звернення до міськради та на гарячу лінію Водоканалу, залишилися без відповіді.

Через проблеми з водопостачання, в будинках неможливо користуватися пральними машинками. Більш того у жителів немає й гарячої води. Бо газові котли теж не працюють.

У Водоканалі кажуть: про те, що люди сиділи майже тиждень без води – й гадки не мали. Бо жодної заявки на їхню гарячу лінію не надходило.

Однак після нашого звернення – на місце одразу виїхала ремонтна бригада. Аварійники встановили: причиною слабкого водопостачання став не до кінця закручений вентиль. У Водоканалі припускають: місцеві могли щось лагодити самотужки.

Наразі тиск води стабілізували, а водопостачання нарешті відновили.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com