Десятки років не освітлюється ділянка навколо будинку по вулиці Малиновського, 60

Десятки років не освітлюється ділянка навколо будинку по вулиці Малиновського, 60

Цілий квартал без жодного промінчика світла вночі! У Дніпрі вже десятки років не освітлюється ділянка навколо будинку по вулиці Малиновського, 60. У цьому районі немає жодного стовпа з ліхтарем. Якось люди власноруч встановили біля під’їзду невеличкий плафон, так за нього отримали штраф! Усі подробиці далі в сюжеті.

Без освітлення буквально вся ділянка по Малиновського,60 на житломасиві Сонячний. Після восьмої вечора люди вимушені ходити в тотальній темряві.

Навколо цього багатоквартирного будинку за десятки років не встановили жодного стовпа з ліхтарем. Місцевий пан Олексій пригадує, що колись давно навпроти був завод. І з його території до вулиці досягало бодай якесь освітлення. Втім підприємство вже тривалий час не працює.

Жителі за власною ініціативою встановили біля під’їзду ліхтар. Втім за це їм ще і прилетіло.

У зоні, де люди пересуваються навпомацки, – й інший прохід, який веде до перехрестя. Ситуацію ускладнює ще і потужний дорожній рух. Вантажівки ту летять, не пригальмовуючи. Тож перейти дорогу ввечері — ще той експеримент.

Були вже і випадки, коли люди травмувались через погану видимість. Адже тут ще і розбита дорога. В таку халепу втрапила пані Валентина.

В міськраді ж на наш запит відреагували. Представники профільного департаменту виїхали на місце, обстежили все та пообіцяли виправити ситуацію.

Тобто вже наприкінці цього року стане відомо, чи з’явиться зовнішнє освітлення на Малиновського, 60.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com