Монтажник, що постраждав у ДТП з автовежею, у тяжкому стані

Один – у тяжкому стані в лікарні Мечникова, інший – з незначними травмами вдома. Мова про двох монтажників, які постраждали на Набережній Перемоги. Там фура зачепила ремонтне авто, внаслідок чого один із робітників упав з електропори з висоти 10 метрів. Про стан постраждалих та як ситуацію коментують у підрядній організації – далі у сюжеті.

Це кадри вчорашньої ДТП. Електромонтажники ремонтували вуличне освітлення на Набережній Перемоги, коли вантажівка на швидкості зіткнулася з підйомником. Внаслідок надзвичайної пригоди один із працівників випав з корзини (це приблизно висота 4-го поверху), а інший – зачепився за пасок безпеки та повис у повітрі.

38-річний чоловік, що впав із висоти 10 метрів, зараз  у лікарні Мечникова. Медики оцінюють його стан як тяжкий: він знаходиться у реанімації та підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Другого ж постраждалого втримав пасок безпеки, завдяки чому, кажуть лікарі, він отримав легкі травми.

Підрядна монтажно-будівельна компанія з виконання ремонтних робіт запевняє: електромонтажник був досвідчений, працював вже не один рік.

Водій вантажівки зараз співпрацює зі слідством, за словами поліції, він був тверезий. Наразі триває слідство, правоохоронці з’ясовують усі деталі інциденту.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com