Близько тисячі дніпрян взяли участь у Марші Єдності

Близько тисячі містян пройшли головним проспектом Дніпра у суботу – вони взяли участь у Марші Єдності. Його мета – показати готовність громадян боронити країну від агресора разом з іншими регіонами. Такі марші відбулися і в інших великих містах України. Про патріотичну ходу – дивіться далі.

У суботу біля Музею АТО зібралося близько тисячі дніпрян з національною символікою. Всі вони долучилися до участі в Марші Єдності, аби показати всьому світу, що Дніпро – частина України.

Організатори акції – фанати футбольного клубу Дніпро. Кажуть: планували цей марш здебільшого як локальний захід. Тож вражені кількістю охочих взяти участь у марші.

У ході взяли участь військові, які пройшли бойові дії у 2014-2015 роках. Кажуть, агресора не бояться і начищають рушниці. Перед початком маршу всі разом заспівали гімн. Духовенство – відправило молебень за Україну.

З невеликою затримкою учасники маршу вирушили вниз проспектом Яворницького. Під час Маршу Єдності частково було перекрито центральний проспект. Колону демонстрантів супроводжували співробітники поліції. Хода тривала близько двох годин.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com