Про пошуки засувки напередодні Різдва.

Про “сумлінну” роботу комунальників у святкові дні можна складати легенди. В цьому на власному досвіді переконались мешканці одного з будинків по вулиці Комунарівській, на житловому масиві “Комунар”. Протягом дванадцяти годин люди чекали, доки в їхньому жрепі згадають про свої прямі обов”язки. Та не дочекались: комунальна аварія вийшла з-під контролю, і тепер мешканці будинку збираються шукати правди в суді.
Напередодні Різдва тепломережі вирішили потішити мешканців Комунару гарячою водою. Та оскільки такий подарунок для деяких районів міста – недозволена розкіш, труби в підвалі будинку номер сім по вулиці Комунарівській, що давно відвикли від таких перепадів температур, не витримали. Жек проігнорував свій обов”язок перевірити комунікації після подання гарячої води, тож аварію помітили самі мешканці. І вже тоді, коли з підвалу валили клуби пару. Аварійна, що приїхала за три години після виклику, лише констатувала факт: великий прорив труби.

Просте питання комунальники вирішували дванадцять годин: у жеку ніяк не могли пригадати, де ж знаходиться засувка. Весь цей час гарячі потоки текли під фундамент будівлі. А о четвертій ранку мешканці злощасного будинку прокинулись від сильного сплеску і запаху гару у квартирах.

Протягом півгодини напруга в електромережі перевищувала чотириста вольт. В одному під”їзді згоріли електрощити і все, підключене до розеток, – телевізори, дівіді-програвачі, комп”ютери, мобільні телефони, холодильники. Мешканці кажуть: катастрофа трапилась рано-вранці, коли всі ще спали, то ж дивом обійшлось без жертв.

Про будинок, який заливала гаряча вода, комунальники згадали лише о восьмій ранку. Згадали і про те, де знаходиться засувка. Воду перекрили за хвилину.

Халатність та безвідповідальність працівників жеку обурили мешканців настільки, що вони вирішили звернутись до суду. Проте відповідь начальника вже знають заздалегідь:

У пошуках правди до славнозвісного жрео номер двадцять п”ять завітала і наша знімальна група. І на власні очі побачила: крім диспетчера, там нікого немає. Тож не дивно, що вихід з аварійних ситуацій комунальники шукають протягом декількох діб.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com