ТЕПЕР НА РЕАЛІЗАЦІЮ МОЛОДІЖНИХ ПРОГРАМ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ВИДІЛЯЮТЬ АЖ ДЕВ’ЯТЬ ГРИВЕНЬ НА РІК !

Роком молоді оголосили дві тисячі сьомий дніпропетровські депутати. Бажання йти назустріч молодим підтвердили збільшенням фінансування. Цього року на реалізацію молодіжних програм у місті піде майже два з половиною мільйони гривень. Усього людей віком від чотирнадцяти до тридцяти п’яти у місті нараховується двісті вісімдесят шість тисяч. Тобто вирішувати проблеми молоді будуть із розрахунку дев’ять гривень на людину – і це на цілий рік. Як багато вдасться зробити на такі гроші, на прес-конференції розповідали члени оргкомітету з молодіжних питань.

Організаційний комітет, куди входить двадцять один посадовець. Готовий список заходів для вирішення проблем молоді. І менш, ніж два з половиною мільйони для того, щоб ці проблеми вирішити. Організатори прес-конференції гордо наголошують: минулого року фінансування було вдвічі меншим. Тобто маємо явний прогрес. Щоправда, далеко з таким прогресом не заїдеш. Мільйон гривень із річного молодіжного бюджету забирає одна програма “Соціальне житло”. Вона красиво розписана у прес-релізі. Коли справа доходе до цифр, усю красу як рукою знімає. Перспективи отримати житло за такі гроші мають усього близько десяти сімей.

Наступний пункт у хіт-параді молодіжних проблем – безробіття. На боротьбу з ним грошей майже не залишається. Все, що можуть запропонувати у міській раді, новизною не вирізняється.

Дев’ять гривень на людину, закладені у міський бюджет для вирішення молодіжних проблем, компрометують саму ідею назвати цей рік роком молоді. Коштів вистачить лише на організаційні питання. Саме їх готові запропонувати у міській раді. Конкурси на підтримку молодіжного підприємництва, проведення студентського форуму, відновлення роботи центрів дозвілля та антикризових центрів для жінок, проведення загальноміських акцій. Список із незатратних чотирнадцяти заходів. Усі їх незабаром можна буде знайти на молодіжному веб-порталі міста. Його адреса стане відома у квітні цього року. Тоді ж стартують і анонсовані міськрадою заходи.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com