Дніпропетровськ відвідала делегація Посольства Італії в Україні

Дніпропетровськ відвідала делегація Посольства Італії в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом П”єтро Джованні Доннічі. Мета його першого приїзду до нашого міста – ознайомлення з будівництвом електросталеплавильного комплексу, яке здіснює європейський лідер будівництва сучасних металургійних об”єктів, – компанія Даніелі, – за контрактом з Інтерпайп. Партнери влаштували для гостей екскурсію на будівельний майданчик майбутнього заводу.
Посол Італії прискіпливо цікавився тонкощами будівництва комплексу. За його словами, не лише заради інтересу до нового, але й з бажання на власні очі побачити, що виходить із зусиль союзу двох світових лідерів, – компаній Інтерпайп і Даніелі. Зараз роботи виконані на тридцять відсотків і вже можна побачити риси майбутнього великого комплексу, потужність якого розрахована на мільйон триста двадцять тисяч тонн сталі на рік.
Інтерпайп і Даніелі демонструють такий приклад сучасного будівництва промислового об”єкту, коли роботи тривають рівно, і їх завершення можна планувати у термін. Зараз на будівництво (аж з Америки) доставили кран, призначений для монтажу великогабаритних конструкцій.
Пан Доннічі продемонстував непогане знання різних мов, уважно подивився на умови життя будівельників, і навіть спробував дещо з їхніх страв. Нема в такої справи дрібниць, все повинне бути на відповідному рівні, інАкше в результаті не вийде якісної сталі. Отримавши на пам”ять український сувенір, посол пообіцяв приїхати ще, щоб побачити кінцевий результат співпраці Інтерпайпу з Даніелі і можливо, встигнути прогулятись Дніпропетровськом.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com