Сміття тліє, – і нікому до того діла немає. Тунельна балка, а точніше – звалище на її території, знову тривожить дніпропетровців. Проблема не нова, однак уже п”ять тижнів поспіль мешканці будинку номер дев”ятнадцять, що на Запорізькому шосе, змушені дихати отруйним димом. Хоча пожежники тут ні до чого, – приїжджають за викликами жителів постійно. Однак, як видно, робота їхня – марна. Гасінням тут не допоможеш.
Весь цей безлад розташувався на території Жовтневого району. Вже кілька років сюди звозять будівельне сміття. За чутками, небайдужі до грошей громадяни беруть за це більше 100 гривень із машини непотребу. Таким чином утворюється штучний зсув. Боротися із цим важко.
Окрім несанкціонованого звалища тут є ще одне порушення, – вирубано десятки дерев. А це вже – явний екологічний злочин. Втім, влада Жовтневого району відбудеться тут хіба що адмінштрафом у 119 гривень.
Ліквідувати звалище та рекультивувати тутешню землю, – бажання начальника управління поводження з відходами Ігоря Шкуренка. Однак поки воно залишається нездійсненним. Втім, мріяти у Дніпропетровську є про що.
Тим не менш, для сусідів задимленої Тунельної балки явним залишається одне: якщо звалище тут існує, значить, це комусь потрібно.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com