Справа “Олімпіка”

В облдержадміністрації сьогодні приймали дніпропетровців, які не отримали свої квартири в сумновідомому житловому комплексі “Олімпік-два”. Нагадаємо, після трагедії на Мандриківській,127, частина постраждалих на кошти з державного і недержавного фондів придбала житло на вторинному ринку, інші вклали свої гроші у новобуд “Олімпік-два”. Втім, вселитись не можуть і досьогодні.
Зараз квадратний метр недобудованого житла у комплексі продають навіть по 300 доларів, а покупець не квапиться. І інвестор не поспішає вкладати необхідні 24 мільйони гривень, оскільки кримінальну справу не завершено. Перцю цій історії додають і численні спекуляції у пресі.
Люди поскаржились на інформаційний вакуум: мовляв, у владних кабінетах отримати хоча б якусь поточну інформацію неможливо. Та й правоохоронці посилаються на таємницю слідства. Тож змушені були через засоби масової інформації вимагати захисту своїх прав.
Не дивно, що присутні одноголосно підтримали губернатора і підкреслили, що справа знаходиться під особливим контролем. Останнє підтверджує прокуратура, — троє осі, які підписали документ про введення будівлі в експлуатацію знаходяться під підпискою про невиїзд, проводиться графологічна експертиза. Отже, залишається притягти винних до відповідальності, добудувати комплекс і нарешті повернути людям їхнє житло.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com