Нові обличчя старих авто

Нові обличчя старих автомобілів. Українські автолюбителі відновлюють аутентичний вигляд популярних машин минулого. Аматори на свій смак обирають авто, кілька років розшукують оригінальні запчастини – і тільки потім повністю реконструюють. Одним з них є дніпропетровець Дмитро Бойко. Реставратор авто вже повернув життя москвичу-401 та закінчує роботу над Москвичем-кабріо-лімузином.

У цьому красені важко впізнати Москвич-401, який ще у 1967 році не пройшов техогляд. Роз’їдений іржею, він багато років знаходився на відкритій стоянці. Його оригінальний техпаспорт та рідні жовті номери сподобались завзятому гонщику Дмитру Бойко, який ніколи до цього не відновлював автомобілі. І вже через 3 роки Москвич отримав перше місце за реставрацію на престижному авто-шоу.

Проте дружина не заперечувала, коли Дмитро розпочав реставрацію ще одного Москвича-Кабріо-Лімузина. Жінка розуміє, наскільки важливим для нього є хобі.

Для повного відновлення кабріо-лімузина Дмитрові Бойку потрібно ще кілька місяців. На 401-му ж сім’я постійно їздить місцевими дорогами і кожного разу відчуває захоплені погляди автолюбителів.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com