Талановиті гості

До Дніпропетровська завітали учасники Першої Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Дітям влаштували екскурсію по місту, вони відвідали театри, побачили визначні місця. А партнер заходу – компанія “Київстар” – запросила школярів до головного офісу Дніпропетровської філії.

Велетенська вежа “Київстар” одразу вразила старшокласників. Захоплені діти робили фото на пам’ять. Провідні фахівці лідера телекому України провели для них екскурсію і розповіли про історію компанії та плани на майбутнє.

Компанія “Київстар” підтримує практичну спрямованість олімпіади з інформаційних технологій. Більшість із завдань, підготованих для учасників, буде спрямована на оптимізацію та підвищення ефективності роботи у різних сферах.

Спеціально для юних інтелектуалів «Київстар» підготував призи: 30 березня переможці олімпіади отримають від компанії смартфони. А для того, щоб в учасників заходу з різних міст України залишилися незабутні враження від Дніпропетровська – “Київстар” влаштував візит на оглядовий майданчик свого офісу, з якого відкривається чудовий вид на місто.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com