Ремонтні роботи – тривають

На половині Нового мосту продовжують знімати старе покриття. Підрядник вже прибрав асфальт та закінчує демонтаж армованого захисного шару. Під мостом ведуться зварювальні роботи. Наші журналісти побували на головній переправі міста та дізнались чи вкладаються ремонтники у графік.

Ось так за допомогою важкої техніки робітники збирають та транспортують вже зняті частини захисного шару мосту. Асфальту тут вже немає. Чутно лише як відбійні молоти зачищають поверхню для нового покриття. Робітники запевняють – працюють не покладаючи відбійників. У дві зміни по десять робочих у кожній. Вихідних не було навіть на травневі свята, лише на Великдень. Представники підрядної кампанії на камеру спілкуватись відмовились, однак запевнили: мусі роботи йдуть за графіком. Ліву сторону мосту начебто мають завершити до першого серпня. На скарги дніпрян з приводу якості та термінів ремонту – у будівельників є аргумент у відповідь.
У підрядній компанії скаржаться на містян, які ігнорують заборонні знаки. Й крокують або проїжджають на велосипедах на протилежний бік прямо через будмайданчик. Через це доводиться додатково слідкувати аби один з кранів або трАкторів випадково не переїхав порушників.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com