Пожежа у під’їзді

Старий диван, алкоголь та весела компанія ймовірна причина пожежі, яка ледь не наробила лиха в одній із висоток на житломасиві Перемога. Там на сходовому майданчику зайнялися старі меблі, які хтось із жителів не доніс до смітника і кинув просто навпроти ліфту. Чим може обернутися така безвідповідальність сусідів  дивіться.

Прямісінько тут, на сходовому майданчику  загорівся старий диван, а також інший мотлох. Олександр саме збирався на роботу, і побачив пожежу у коридорі. Чоловік одразу викликав рятувальників.

Всі стіни на сходовому майданчику у кіптяві. Також обгоріли двері ліфтів та лопнуло нове пластикове вікно, дещо постраждали й квартири на поверсі.

Лілія мешкає аж на чотири поверхи вище. Від диму, каже, ледь не задихнулися.

Жінка гнівається, адже тепер не працюють ліфти і їй доводиться пішки підійматися з великими торбами. А цієї ситуації можна було б уникнути.

Наслідки пожежі неабияк вдарять по гаманцю мешканців будинку, каже голова ОСББ. Адже ремонт поверху обійдеться у 20 тисяч гривень. Крім того, під час гасіння водою позаливало ліфти.

Від чого саме загорілася купа старого сміття  ще невідомо.

Ця ситуація  привід задуматися іншим мешканцям багатоквартирних будинків. Та вже сьогодні прибрати старий мотлох зі своїх коридорів, аби не втратити власні оселі.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com