Рубають дерева заради кіосків? 

У Дніпрі чи не на кожному житломасиві комунальні служби почали знищувати зелені насадження. На думку місцевих жителів  усе, аби звільнити територію та встановити на ній чергові МАФи. Буквально тиждень тому конфлікт через масову вирубку дерев розгорівся на “Тополі-3”, а ще раніше на житловому масиві “Сокіл”. І ось сьогодні на сполох б’ють вже мешканці “Паруса”. Марко Ручка розбирався.

Пані Галина мешкає у дев’ятиповерхівці на житломасиві Парус-2. Обурена тим, що біля під’їзду почали масово вирубувати дерева. Жінка твердить — зелені насадження не були аварійними.

Жінка каже, імовірно дерева зрубують, аби забудувати встановити тут чергові МАФи. Галина, як і більшість місцевих жителів, проти.

Натомість комунальники твердять  дерева аварійні. А про встановлення МАФів нічого не знають.

В міськраді ж пояснюють, аварійні дерева “Зеленбуд” спилює згідно з рішенням виконкому й акту обстеження. Цю інформацію підтверджує і голова ОСББ.

Лише минулого тижня аналогічний конфлікт розгорівся і на житломасиві Тополя-3. Тут обгородили частину скверу, на якій спиляли десятки зелених насаджень задля будівництва МАФів.

Не краща ситуація і на “Соколі”. Там хотіли встановити цілий ряд кіосків та задля цього, твердять люди, повирубували дерева. Цю територію навіть обгородили металевим парканом, аби розпочати будівництво. Але місцеві вийшли на протест.

Чи справдяться страшні очікування жителів і замість дерев їхні двори захоплять торговельні кіоски  ми слідкуватимемо за розвитком подій.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com