Понад 3,5 тисячі викликів за добу

На Дніпропетровщині вже другий день поспіль вирує негода. Рятувальники не встигають опрацьовувати звернення по допомогу. Однак, більшість з них виявляються хибними. Дуже часто ДСНСників кличуть у ситуаціях, які не становлять небезпеки для життя. Єгор Ромахло – з подробицями.

На цьому відео – порятунок швидкої допомоги, що застрягла у снігових завалах у Кам’янському. Через негоду опинився у кюветі й шкільний автобус. На щастя, дітей у цей момент у ньому не було. Загалом за минулу ніч та ранок співробітники ДСНС надали допомогу півтора десятку водіїв.

З наслідками негоди вступили у двобій й дніпровські комунальники. Як і вчора, на вулиці міста вивели майже сотню одиниць техніки. І якщо на дорогах результат прибирання помітно навіть неозброєним оком, то тротуари скоріше нагадують місиво з мокрого снігу та бруду.

У міськраді ж пояснюють – на прибирання тротуарів спрямували тринадцять одиниць техніки. Однак, аби привести пішохідні зони міста до ладу, банально не вистачає робочих рук.

За прогнозами метеорологів, завтра негода нарешті відступить. Температура коливатиметься він нуля до мінус трьох вночі – та до плюс трьох у день. Проте, водіям розслаблятись зарано. Через такі перепади на дорогах області ще деякий час протримається ожеледиця.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com