Кремезний чоловік декілька разів вдарив жінку, а пенсіонерки добивали! 

Резонансний конфлікт у 101 маршрутці Дніпра без перебільшення сколихнув чи не всю країну. Жінка нібито заплатила за два пасажирські місця, що неабияк розлютило людей у салоні. Мовляв, хочеш їхати одна — замовляй таксі. В ході тривалої словесної перепалки в хід пішли кулаки. Чоловік заступився за пенсіонерок — і буквально відправи жінку у нокаут! А вже надвечір до нього навідались. Ні, не поліція, а невідомі народні месники. Чим усе закінчилось? Усі версії резонансного конфлікту — в нашому сюжеті.

Це шокуюче відео із салону 101 дніпровської маршрутки приголомшило чи не всю Україну. На ньому чоловік спортивної статури декілька разів завдає удари кулаком жінці — просто в обличчя.

Після чергового удару чоловіка, свій гнів зриває ще й літня пані.

Кулаками чоловік намагався утихомирити дівчину, яка сперечалась із пенсіонерками через пасажирське сидіння. Мовляв, заплатила за два місця, аби поряд із нею ніхто не сидів.

Щойно відео потрапило у соцмережі, вже надвечір невідомі месники розшукали чоловіка і вчинили над ним самосуд. За побиття 42-річний Віталій написав заяву до поліції. За свій вчинок у маршрутці йому соромно. Але не втримався, каже, бо дівчина була нетвереза та поводила себе зухвало: лаялась, плювалась, хамила та провокувала.

Нині чоловік у поліції, фіксує свої побої. Двері у квартирі відчиняє його бабуся. Саме до неї того дня він поспішав на день народження. Пані Ганна каже, зазвичай її онук і мухи не образить. Звідки взялась раптова агресія — не розуміє.

А от сама жертва побиття до поліції чомусь одразу не звернулась. Заяву написала лише сьогодні.

“Так, вона написала пояснення, її опитали. Зараз я вже не можу розголошувати всі подробиці справи, однак попередньо в неї легкі тілесні ушкодження.”

На підприємстві, якому належить маршрутка, де і стався конфлікт кажуть — версію дівчини не можуть ані підтвердити, ані спростувати. Чи платила вона за два пасажирські місця, досі залишається таємницею.

Та додає, правил щодо придбання двох пасажирських квитків у звичайних маршрутках — просто немає. А такий випадок в історії роботи автопідприємства стався вперше.

Побиття жінки у маршрутці поліція розслідує як хуліганство. Але кримінальне провадження відкрили й за фактом нападу на самого агресора.

“Поліція попереджає про недопущення будь-яких проявів самосуду на території нашої області. І взагалі, будь-які дії, які суперечать законодавству, тягнуть за собою відповідальність.”

Усіх можливих свідків цих події в поліції закликають телефонувати на 102.
Якщо ж провину чоловіка у побитті жінки доведуть, йому загрожуватиме штраф або обмеження волі на 5 років.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com