Дніпро продовжує оновлення муніципального електротранспорту

Нині місто отримало фінальну частину замовленої партії з 33-х нових тролейбусів, які зібрали на Південному машинобудівному заводі. Останні три машини сьогодні вже доправили до одного з міських депо. На маршрути міста вони вийдуть впродовж тижня.
У фірмовому кольорі та з дизайн-кодом. Три нові тролейбуси — останні з тридцяти трьох електромашин, замовлених містом у Південмашу. Дніпро їх придбав на кредити Європейського банку реконструкції та розвитку. І це частина міської програми “Розвиток муніципального електротранспорту”.

Тролейбуси відповідають євростандартам — кондиціонування, двосторонні інформаційні панелі, місця для кріплення інвалідних візків. Для водіїв також всі умови. Пан Олег, наприклад, свого часу пішов з депо. Але повернувся, коли з’явились нові комфортабельні машини.

До того ж, всі тролейбуси, замовлені на Південмаші, мають автономний запас ходу на два кілометри.

Нові тролейбуси вже відправлено в депо, де їх обслуговуватимуть. До речі в тому самому депо відбувається капітальний ремонт й старіших за віком електромашин. І це також частина програми. Така реставрація виходить на порядок дешевше, ніж придбання нових тролейбусів чи трамваїв.

До речі до депо надходять замовлення на ремонт електротранспорту і з інших міст України. Щодо нових тролейбусів, які поповнили депо номер два, то вони вийдуть на маршрут найближчим часом. На які — самі зараз вирішується.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com