Стрімке зростання хворих на коронавірус

В області за минулу добу зафіксовано 30 нових випадків, більшість — у Дніпрі та Кривому Розі. В цілому ж у державі на ранок побільшало коронавірусних пацієнтів аж на 1022. Тож Україна знову залишається у червоній зоні в загальному списку країн світу.
За добу на Дніпропетровщині виявили тридцять нових випадків коронавірусу. Тоді як учора — всього чотири. Найбільша кількість у Дніпрі — шістнадцять, сім — у Кривому Розі, чотири у Новомосковську та три у Новомосковському районі.

“На сьогодні у 21 лікарні чекають на результат 10 пацієнтів. 244 отримали негативний результат. Жоден з пацієнтів не підключений до апарата штучної вентиляції легень.”

Більш як шістдесят сім з половиною тисяч заражених на COVID. Це вже всеукраїнська загальна цифра. Найбільша кількість за добу зареєстрована у Львівській, Івано-Франківській та Харківській областях, а також у місті Київ. Але в столиці, окрім високих показників інфікованих, є і приємні рекорди.

Вже з першого серпня Україну поділять на чотири карантинні зони. Зелену, жовту, помаранчеву та червону. Належність областей до тієї чи іншої зони переглядатимуть кожні п’ять днів. Найсуворіші правила будуть у червоній зоні, і саме там передбачене дистанційне навчання в школах. Але рішення будуть приймати на рівні кожного району, і навіть міста. Тож в червоній зоні можуть бути окремі зелені населені пункти.

Через несприятливу ситуацію з коронавірусом, Україна розширила список країн з червоної зони. До неї знов повернулись Албанія, Болгарія та Румунія. Також там залишаються США, Ізраїль, Чорногорія, Молдова, Російська Федерація, Португалія та Франція. По приїзду з цих країн необхідно пройти 14-денну обсервацію або скласти тести на коронавірус.

Також стало відомо, що через пандемію Італія подовжила надзвичайний стан до середини жовтня. Таке рішення схвалив сенат більшістю голосів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com