“За вихідні бойовики порушили перемир’я 40 разів” -Дмитро Тимчук

Найбільшу активність бойовиків та російських військ зафіксували у районі Донецька, Луганська, Дебальцевого та Попасної. Про це заявив координатор групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

“Усього протягом 13-14 вересня зафіксовали не менше 40 обстрілів. Найбільша активність бойовиків і російських військ зазначена в районах населених пунктів Донецьк, Луганськ, Дебальцеве, Попасна. Напружена ситуація залишається в районі населеного пункту Маріуполь”, – заявив Тимчук. Окрім того, за його словами, обстрілюють не тільки військові, але й громадянські об’єкти інфраструктури.

“Також зазначили випадки “дружнього вогню” між формуваннями бойовиків і регулярними підрозділами армії РФ. Так, в районі Дебальцевого артилерія терористів обстріляла диверсійно-розвідувальну групу російських військ. Зафіксували і перестрілки між групами місцевих терористів, у тому числі із застосуванням артилерії. За нашою інформацією, ці інциденти викликані низьким рівнем взаємодії між формуваннями бойовиків, а також між керівництвом “ЛНР” і “ДНР” і російським командуванням”, – зазначено у повідомленні.

http://tyzhden.ua/

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com