Один за всіх та всі за одного

Близько двадцяти військових вирішили скористатися своїм правом на пільговий проїзд та цілком заповнити місця у 136-тій маршрутці. Таку акцію влаштували, аби підтримати побратима та провчити недобросовісного водія. Нагадаємо, цими вихідними розгорілася сварка між кермувальником, пасажиркою та бійцем з інвалідністю. Ймовірна причина скандалу  відмова у пільговому проїзді. Деталі конфлікту з’ясовувала наша Вікторія Будзинська.

Це лише уривок з 4-хвилинного відео, без початку конфлікту. Тож незрозуміло, через що розпочалася сварка між водієм, пасажиркою та бійцем. Це спричинило чималий резонанс. Так, близько 20-и учасників бойових дій з різних батальйонів зібралися на кінцевій зупинці маршрутки, щоб підтримати бійця.

Учасники протесту особисто не знають військового з відео. Вони згуртувалися, аби довести: так поводитися неприпустимо. Вимагають звільнення водія-кривдника з роботи.

Як саме виглядає водій, що засвітився на відео чи який номер його автівки  активісти не знають. Їм відоме лише його ім’я. Тож, аби привернути увагу керівництва АТП та взагалі всіх перевізників міста, придумали незвичний план.

Тож бійці займають свої місця у маршрутці. У всіх при собі є відповідні посвідчення. Водій позицію колеги, який потрапив у скандал, не розділяє.

Інший водій каже, його колега з відео насправді людина дуже спокійна, і цей конфлікт  скоріше виключення:

Ми звернулися до керівництва АТП телефоном і з’ясували: водій відсторонений на час службової перевірки. Якщо його вину буде доведена  чоловіку винесуть догану.

Тож, в АТП просять учасників та свідків конфлікту звернутися на підприємство аби максимально об’єктивно вирішити цю проблему.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com