Сезон отруєнь у розпалі

Збільшився ризик заразитися ботулізмом, кажуть фахівці. Вони закликають уважніше ставитися до термообробки харчів, а також не купувати консервовані продукти, в’ялену та копчену рибу, домашні ковбаси на стихійних ринках. Токсин ботулізму викликає складні ураження нервової системи. Аби врятувати життя, важливо вчасно звернутися до лікарів. Не менш складні наслідки і від отруєння грибами. Сезон “тихого полювання” триває з травня до кінця жовтня. Щороку, попри численні застереження фахівців, в Дніпропетровську від грибних отруєнь страждають десятки людей. Тільки цьогоріч по допомогу до медиків звернулося вже 12 городян.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com