Дніпрян запрошують на безплатні екскурсії

Безплатні екскурсії та сувенірний ярмарок. У Дніпрі вперше відзначили День туризму. Й вирішили зробити містянам непоганий подарунок. Кращі гіди підготували чотири пішохідні маршрути. На кожному – екскурсанти мають шанс дізнатися насправді цікаві факти з історії Дніпра та Катеринослава. Більше про це розповість наш Єгор Ромахло.

Це – перша безплатна екскурсія, присвячена Дню туризму у Дніпрі. Її тема – торгівля та старовинні ринки нашого міста. Сам маршрут – невеличке коло від площі Героїв Майдану, через будівлю Універмагу та вулицю Короленка. Слухачами ж сьогодні стали п’ятнадцять студентів Університету третього віку.

Загалом на вибір є 4 маршрути – кожен за окремою тематикою. Щодня на них працюватимуть десять найкращих екскурсоводів Дніпра – з опівдня й до 6 вечора.

Зареєструватися на пішохідний тур може кожен охочий. Це можна зробити онлайн на офіційних сторінках співорганізаторів події. В Агентстві розвитку Дніпра ж підкреслюють – туристичне свято лише перший крок. Наступним буде створення повноцінного тур-сайту.

Окрім екскурсій – до першого жовтня на площі Героїв Майдану працюватиме сувенірний ярмарок та фудкорт.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com