Щодоби майже 700 померлих і понад 26 тисяч нових інфікованих на коронавірус

Щодоби майже 700 померлих і понад 26 тисяч нових інфікованих на коронавірус

Щодоби майже сімсот померлих. “Дельта” продовжує вирувати в Україні. Нових хворих більшає щодня, і суттєво. У порівняні з початком тижня, їхнє число зросло вдвічі. За минулу добу це майже 26 з половиною тисяч. Дані по Дніпропетровщині дуже тривожні.

Зростає число нових хворих на коронавірус в Україні і на Дніпропетровщині зокрема. В нашій області за добу додалось майже дві тисячі чотириста інфікованих. Переважна кількість – в обласному центрі. Потім йде Павлоград. Сімдесят пацієнтів врятувати не вдалося.

Також в стаціонарах з коронавірусом перебувають 47 неповнолітніх пацієнтів. Обласна дитяча лікарня знов розгорнула ковідне відділення на 20 ліжок. За потреби, готові додати ще стільки ж місць. Найменшому пацієнту, що зараз перебуває на лікуванні, 2 місяці. Найчастіше діти заражаються від своїх батьків.

З наступного тижня почнуть діяти нові карантинні правила для держслужбовців та освітян. Невакцинованих відсторонятимуть від роботи. А для українців, які перехворіли на COVID-19 і при цьому звертались до сімейного лікаря, розробили спеціальний сертифікат про одужання.

Електронний сертифікат про одужання можна буде завантажити також через додаток “Дія”. Обіцяють, що така функція запрацює вже наступного тижня.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com